På dagen vil der være “Åben Båd” – og vi håber, at mange af jer bådejere er med på at invitere interesserede ombord til en fremvisning og en snak om livet til søs. ”Sommerflid” er også med i fremvisningen.
Der vil være mulighed for prøvesejlads i sejljoller og demosejlads i folkebåde. De Grønne Spejdere vil demonstrere deres Megin-joller og fortælle om spejderlivet.
Havnens kajaksejlere demonstrerer deres færdigheder i havkajak og modige gæster kan få en prøvetur - eventuelt i de små populære sit-on-top kajakker. Modelbådssejlerne giver opvisning og lader interesserede prøve fjernbetjeningen. 
Fiskerne arrangerer krabbevæddeløb og giver smagsprøver på grillet fisk. Der vil også være fiskenet, så børn og barnlige sjæle kan prøve fiskelykken.
Mad og drikke kan købes i løbet af dagen – og så arrangeres der også en vinsmagning. Lokale kunstnere udstiller deres værker, så kunstinteresserede også kan få en oplevelse på havnen.
Så mød op på vores havn den 9. juni og tag gerne børn eller børnebørn med. I kan medvirke i de planlagte aktiviteter eller måske prøve nye sider af livet til søs.
Invitation og detaljeret program for dagen er ved at blive udarbejdet og vil blive udsendt i lokalområdet om nogle uger. Der vil også komme mere information om arrangementet i lokaviserne.
Havnens Dag på Kignæs havn planlægges af et lille udvalg med repræsentanter fra JSK, kajaksejlere, modelbådssejlere, fiskere og molebestyrelsen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til arrangementet er du velkommen til at kontakte Bent Frandsen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller mobil 21 22 72 14